SmartPOC - TeloSystems Magyarország

TeloSystems
Tartalomhoz ugrás
Bemutatkozik
a
SmartPOC
SmartPOC előnyei
  • Magyar nyelvű diszpécseri felület
  • Magyarországi szerver
  • Saját SIM zárt APN -en (opció)
  • Hangrögzítés
  • ManDown és egyedüli ember biztonsági funkció
  • OTAP távoli eszköz programozás
  • Geofencing
  • Monitoring
  • Őrjárat ellenőrzés
  • stb.
     

De mi az a PoC? Maga a szó a PTT (azaz a Push To Talk) Over Cellular rövidítése. Tehát PTT rádiózás GSM hálózaton keresztül. Magát a technológiát már a 90 es évek közepén tesztelték és azóta az első hulláma végig is szaladt a világon, de a 3G/4G/LTE előtt nagyon korlátozottak voltak a lehetőségek.
 
Hogyan működik? A már meglévő mobil (2G/3G/4G/LTE) és adat (WiFi) hálózatokon keresztül a végkészülékünk csatlakozik a szerverhez, a szerver elvégzi a csoport és feladat szervezési utasításokat majd minden eszközt melyet lát a hálózaton és persze definiálva van a csoportunkba az megkapja az általunk közölni kívántakat. A rendszerhez diszpécseri klienssel is csatlakozni tudunk és az irányítási / szervezési feladatokat innen végezhetjük. Ahogy a képen látható különféle bridgek-kel kapcsolat nyitható más hálózatok felé is.
 
Hogyan használjuk? Mint a megszokott adó-vevő rádiókat, a célhardvereken nagyméretű PTT gomb található, mely megnyomásával hívást kezdeményezhetünk.
DEMO készülékek ígénylése
A rendszer főbb funkciói

Hanghívás
A PTT gomb megnyomásával azonnali beszélgetés kezdeményezhető, mint egy professzionális URH rádión. Elérhető egyéni és csoportos kommunikáció esetén is.
 
 
Video hívás
Hanggal együtt valós idejű videó továbbítása a beépített kamera segítségével, egyszerűen a videó hívás gomb megnyomásával. Elérhető egyéni és csoportos kommunikáció esetén is.
 
 
Üzenetküldés
Szöveges üzenetek, képek és fájlok valós idejű cseréje SmartPOC messengeren. A messenger lehetővé teszi az egyes felhasználók közötti privát beszélgetéseket és a csoporton belüli kommunikációt is.


Távprogramozás
A SmartPOC diszpécser távolról módosíthatja felhasználóinak konfigurációs beállításait és frissítéseket küldhet az eszközökre.

Távfelügyelet
A távfelügyelet, beállítástól függően, lehetővé tesz hang és videó hozzáférést a felhasználók eszközein a SmartPOC diszpécseri felületen keresztül. A rögzítés a SmartPOC szerveren történik.
Nyomkövetés
A SmartPOC rendelkezik GPS nyomkövető képességgel a felhasználók helyének meghatározására, ami egyéni lekérdezés és/vagy időalapú periodikus frissítés formájában érhető el.
A helymeghatározási kérelem alkalmazható egyetlen felhasználóra és egy csoportra is. A SmartPOC támogatja a Google Map és az OpenStreetMap helymeghatározást is.
Vészhelyzet kezelés
Vészhelyzeti és Man Down riasztások, vészjelzők, magas prioritású segélyhívások, valamint a mobil kliens képernyőjén megjelenő SOS gomb testre szabhatóak a vészhelyzeti profilokban. A diszpécseri felületen elérhető vészhelyzeti jelentés részletes információkat tartalmaz az adott riasztásról.
 
 
Redundás szerver
A rendszer megbízhatóságát a redundás SmartPOC szerver támogatja, amely összes hálózatról, felhasználóról és csoportról másolatot tárol. Minden ügyfél automatikusan átkerül a redundáns kiszolgálóra, ha a fő szerver meghibásodik.
 
 
Hang és Video rögzítés
Az összes hang- és video hívást a SmartPOC server tárolja. Minden hangot .mp3 fájlba, és minden videót .mkv formátumban rögzíti.
DEMO készülékek ígénylése
Információk

Adatkezelési tájékoztató
Cookie szabályzat
Jogi Nyilatkozat

Vissza a tartalomhoz